Σοκολατάκια raffaello

photo

ΥΛΙΚΑ

200 γρ. λευκή σοκολάτα, τριμμένη

1 πακέτο γκοφρέτες με γέμιση βανίλια

50 ml γάλα

150 γρ. τριμμένη καρύδα

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα με το γάλα ανακατεύοντας διαρκώς με μια ξύλινη κουτάλα. Όταν το μείγμα γίνει λείο αποσύρουμε από τη φωτιά. Ψιλοκόβουμε τις γκοφρέτες, τις προσθέτουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει. Στη συνέχεια πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα κυλάμε στην τριμμένη καρύδα. Τα βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου.

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γουρουνόπουλο ψητό με μέλι

1 γουρουνόπουλο ολόκληρο,1 κουτ. γλυκού...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σουφλέ ζυμαρικών

400 γραμμ. κοντά ζυμαρικά με τρύπα στη μέση, όπως πένες, πάκερι, ριγκατόνι, 2 κ.σ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ζυμαρικά με σάλτσα Αλφρέδο

H σάλτσα αυτή έγινε παγκοσμίως γνωστή από το εστιατόριο Alfredo στη Ρώμη. Είναι πολύ απλή, βασίζεται κυρίως στην φρεσκάδα των ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ριζότο με παρμεζάνα

Σε κατσαρόλα λειώνεις το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρεις ελαφρά το κρεμμύδι. Προσθέτεις το ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας