Frozen yogurt με μέλι

photo

ΥΛΙΚΑ

1 κούπα κρέμα γάλακτος

4 κουταλιές της σούπας μέλι

3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

2 κεσεδάκια στραγγιστό γιαούρτι

1 κουταλιά του γλυκού άρωμα βανίλιας

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Παγώνουμε πολύ καλά την κρέμα γάλακτος και στη συνέχεια την χτυπάμε στο μίξερ μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε το μέλι, το γιαούρτι, τη ζάχαρη και τη βανίλια και χτυπάμε το μείγμα περίπου 4 λεπτά. Βάζουμε το μείγμα σε ένα σκεύος και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για μία ώρα. Στη συνέχεια το βγάζουμε, ανακατεύουμε αρκετές φορές με ένα πιρούνι και το βάζουμε ξανά στην κατάψυξη για όλη τη νύχτα.

 

 

 

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας