Παγωτό nutella

photo

ΥΛΙΚΑ

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

120 γρ. nutella

400 γρ. κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά)
70 γρ. κακάο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ μέχρι το μείγμα να γίνει παχύρευστο. Προσθέστε το κακάο, τη nutella και το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίστε το χτύπημα μέχρι το μείγμα να γίνει σφιχτό. Αδειάστε το παγωτό σε ένα σκεύος και τοποθετήστε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 7 ώρες.

 

 

 

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γουρουνόπουλο ψητό με μέλι

1 γουρουνόπουλο ολόκληρο,1 κουτ. γλυκού...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σουφλέ ζυμαρικών

400 γραμμ. κοντά ζυμαρικά με τρύπα στη μέση, όπως πένες, πάκερι, ριγκατόνι, 2 κ.σ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ζυμαρικά με σάλτσα Αλφρέδο

H σάλτσα αυτή έγινε παγκοσμίως γνωστή από το εστιατόριο Alfredo στη Ρώμη. Είναι πολύ απλή, βασίζεται κυρίως στην φρεσκάδα των ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ριζότο με παρμεζάνα

Σε κατσαρόλα λειώνεις το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρεις ελαφρά το κρεμμύδι. Προσθέτεις το ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας