Παγωτό nutella

photo

ΥΛΙΚΑ

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

120 γρ. nutella

400 γρ. κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά)
70 γρ. κακάο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ μέχρι το μείγμα να γίνει παχύρευστο. Προσθέστε το κακάο, τη nutella και το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίστε το χτύπημα μέχρι το μείγμα να γίνει σφιχτό. Αδειάστε το παγωτό σε ένα σκεύος και τοποθετήστε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 7 ώρες.

 

 

 

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας