Ρολό σφολιάτας

photo

ΥΛΙΚΑ

1 φύλλο σφολιάτας

200 γρ. μανιτάρια σε φέτες

300 γρ. διάφορα κίτρινα τυριά τριμμένα

450 γρ. αλλαντικά κομμένα σε μικρά κομμάτια

1 ντομάτα κομμένη σε μικρά κομμάτια

2 πιπεριές Φλωρίνης

100 γρ. κέτσαπ

100 γρ. μουστάρδα

λίγο ελαιόλαδο

λίγο γάλα

1 αυγό

αλάτι

πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι, το αφήνουμε να κάψει και σοτάρουμε τα μανιτάρια, τις πιπεριές και τα αλλαντικά.Προσθέτουμε τα κίτρινα τυριά. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε την κέτσαπ, τη μoυστάρδα, τη ντoμάτα και το αλατοπίπερο. Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας (35Χ35), βάζουμε μέσα τη γέμιση και αρχίζουμε να την τυλίγουμε σε ρολό. Βάζουμε λίγο νερό να κολλήσει το φύλλο. Τέλος, χτυπάμε ένα αυγό με λίγο γάλα και αλείφουμε με το μείγμα τη σφολιάτα από έξω. Το ψήνουμε στους 180ο C μέχρι να ροδίσει.

 

 

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γουρουνόπουλο ψητό με μέλι

1 γουρουνόπουλο ολόκληρο,1 κουτ. γλυκού...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σουφλέ ζυμαρικών

400 γραμμ. κοντά ζυμαρικά με τρύπα στη μέση, όπως πένες, πάκερι, ριγκατόνι, 2 κ.σ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ζυμαρικά με σάλτσα Αλφρέδο

H σάλτσα αυτή έγινε παγκοσμίως γνωστή από το εστιατόριο Alfredo στη Ρώμη. Είναι πολύ απλή, βασίζεται κυρίως στην φρεσκάδα των ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ριζότο με παρμεζάνα

Σε κατσαρόλα λειώνεις το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρεις ελαφρά το κρεμμύδι. Προσθέτεις το ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας